De Energietransitie: een uitdaging die ons energie geeft!

De Energietransitie: een uitdaging die ons energie geeft!

Reset.Vlaanderen
geschreven door Reset.Vlaanderenlaatst aangepast op 20/08/2019
Morgenland is een korte animatiefilm die een beeld geeft van Nederland dat zich nu midden in de energietransitie bevindt.

De energietransitie: Hoe krijgen we dat voor elkaar? Redden we dat tegen 2050? Voor welke duurzame energiesoorten kiezen we? Wat verandert er in mijn leefomgeving? Het filmpje uit NL hieronder inspireert. Arbeid en Milieu en Energent gaan deze uitdaging ook ten volle aan en willen hierin ook werknemers betrekken. Ons project 'Samen (Zonne)energie Winnen' werd door de provincie Oost-Vlaanderen geselecteerd als één van de energieambassadeurs voor 2019. Lees en kijk gerust verder hieronder!

Morgenland is een korte animatiefilm (12 min) die een beeld geeft van Nederland dat zich nu midden in de energietransitie bevindt. Het laat de veranderingen zien die ze nu ondergaan en die hun dagelijkse leven steeds meer zal bepalen. De film is geschikt voor alle leeftijden en opleidingsniveau’s. Het is het verhaal van een samenleving die verandert en die jou uitnodigt om mee te doen.

Ook gepost in: Energie