Carpool voor Music for Life

Carpool voor Music for Life

Mpact
geschreven door Mpactlaatst aangepast op 05/12/2016
Taxistop lanceert in deze warmste decembermaand de inzamelactie Carpool for Life. Met deze actie willen we carpoolers aanmoedigen om hun uitgespaarde kosten aan Vluchtelingenwerk Vlaanderen te schenken. De actie kadert binnen de bekende campagne Music for Life van Studio Brussel en loopt nog tot en met 24 december.

Hier bij Taxistop springen we mee op de kar van de warmste radiomarathon, Music for life. In deze warmste weken promoten we dan ook een carpool for life! Met de centjes die onze carpoolers bijeenzamelen willen we Vluchtelingenwerk Vlaanderen een extra duw in de rug geven.

Hoe werkt het?

Taxistop stelt zoals gewoonlijk een correcte vergoeding van 8 cent per kilometer voor. Tijdens Carpool for Life roepen we echter op om deze vergoeding te schenken aan Vluchtelingenwerk Vlaanderen. Echt iedereen willen we warm maken om massaal ritten naar het werk, optredens, evenementen… te delen.
Mensen die willen carpoolen voor het goede doel, maar geen carpoolpartner denken te vinden in hun buurt, niet getreurd! Via ons carpoolplatform carpool.be vind je vast wel iemand. Onze database telt momenteel 138.000 gebruikers, goed voor wel 4.000 dagelijkse ritten. Daar kan dus wel eentje bijzitten voor jou. En zeker te onthouden: hoe meer mensen hun ritten delen, hoe makkelijker het wordt om een carpoolpartner te vinden en hoe meer geld we kunnen inzamelen. Dus jij carpoolt toch ook mee?

Carpoolen biedt een antwoord bieden op de fileproblemen en de ecologische uitdagingen. Tijdens Carpool for Life kan je er bovendien nog een goed doel mee steunen

Over ons en carpoolen

Onze projectverantwoordelijke Angelo Meuleman geeft een woordje uitleg: “Bij Taxistop zijn we al ruim 40 jaar actief rond het beter benutten van goederen. Je autorit delen met anderen is daar één van de voorbeelden van. Door te carpoolen kunnen we een stevig antwoord bieden op de fileproblemen en de ecologische uitdagingen waar we tegenaan kijken. Tijdens Carpool for Life kan je er bovendien nog een goed doel mee steunen.”

Ook meepoolen?

Taxistop ontwikkelde een widget die het toelaat om eenvoudig op zoek te gaan naar carpoolpartners. Heb je een website en ben je geïnteresseerd om deze widget te gebruiken? Neem dan contact met ons op en dan bezorgen we je de nodige info.

Meer weten over de actie? www.carpoolforlife.be

Carpool voor Music for life
Carpool voor Music for life