3 juli 2014: Brussels Sharefest met Taxistop

3 juli 2014: Brussels Sharefest met Taxistop

Mpact
geschreven door Mpactlaatst aangepast op 30/06/2014
Onder het motto 'meer doen met minder' organiseert Taxistop op 3 juli 2014 een deelfeest, of ShareFest. Maak er kennis met lokale en internationale deelinitiatieven en kom spullen ruilen.
Sharefest Brussel

Een Sharefest informeert en inspireert je over de vele bestaande deelinitiatieven. Succesvolle deelinitiatieven zoals Cambio, Repair Café het deelfietsensysteem Villo, de coworkingplek Betacowork, het Brusselse dienstendeelsysteem BruSEL of La Foire aux Savoir-Faire, zullen er zich voorstellen aan het publiek. Op de vele interactieve standjes kan je ook actief deelnemen aan het festival. Engageer jezelf, ruil jouw spullen of kom te weten hoe je een Repair Café opstart… en breng vooral jouw interesse in delen en leren mee.

Conferentie “Boosting Partnerships in collaborative consumption”

ShareFest vindt plaats naar aanleiding van de conferentie Boosting Partnerships in collaborative consumption, georganiseerd door de European Sharing Economy Coalition. Voor deze conferentie zijn nog een paar plaatsen vrij. Meld je hier dus snel aan. Kan je er helaas niet bij zijn?  Herbeleef in onderstaand filmpje alvast de sfeer van het Deelfeest in Gent, tijdens de autoloze zondag van september 2013.

2 juli: Inspiratiedag Deeleconomie in de lage landen

De Nederlandse Ambassade in België, shareNL en Taxistop organiseren op woensdag 2 juli een Inspiratiedag ‘Deeleconomie in de lage landen’. Het programma richt zich op personen en organisaties met een professionele interesse in deeleconomie(projecten). Lees hier het volledige programma.