Workshop Upcycling (kindvriendelijk)

Workshop Upcycling (kindvriendelijk)

De Transformisten vzw
geschreven door De Transformisten vzwlaatst aangepast op 20/05/2020
Leer upcyclen met Steffi Hanssens. Maak zelf je lunchwrap met bijenwas en een oud stukje katoen.
© Yves Coussement / Netwerk Bewust Verbruiken

Maak zelf je lunchwrap met bijenwas en oud stukje katoen.

Een lunchwrap uit bijenwas is een duurzaam alternatief voor plasticfolie en aluminiumfolie. Ze zijn heel handig om levensmiddelen in te bewaren en ideaal om potten en ovenschalen mee af te dekken. Je kan ze steeds opnieuw gebruiken en afwassen met koud water. Tijdens deze workshop maak je samen met je zoon of dochter een gepersonaliseerde lunchwrap en leer je meer over het gebruik ervan.

Praktische info

  • Van 11u30 tot 13u
  • Schrijf je in voor de workshop aan de infostand, vanaf 10u. op de dag zelf. Plaatsen zijn beperkt, dus schrijf je op tijd in.
  • Maximum 15 deelnemers

Koop je ticket voor de Simplify Life Inspiratiedag

Steffi Hanssens geeft deze workshop op de Simplify Life Inspiratiedag op 12 februari in CC De Ploter (Ternat). Een dagticket kost 5€ (gratis voor kinderen onder de 8 jaar).

*** Wegens overweldigend succes is de voorverkoop van de tickets stopgezet. Je kan nog steeds een kaartje aan de kassa kopen: hou er rekening mee dat sommige workshops volzet kunnen zijn, maar geen nood: er is vanalles te beleven op de dag zelf: filmvoorstellingen, inspiratieshow en inspiratiemarkt! ***

Ontdek het volledige programma van de Simplify Life Inspiratiedag hier.

 

Met het project Simplify Life zet Netwerk Bewust Verbruiken de voordelen van een eenvoudig en duurzaam leven in kijker. Laat je inspireren op www.simplifylife.be, een project in samenwerking met de provincie Vlaams-Brabant.

© Yves Coussement / Netwerk Bewust Verbruiken