We vroegen Lisette Ma Neza: hoeveel is genoeg?

We vroegen Lisette Ma Neza: hoeveel is genoeg?

De Transformisten vzw
geschreven door De Transformisten vzwlaatst aangepast op 15/03/2021
Netwerk Bewust Verbruiken wordt De Transformisten en opent graag het gesprek over een maatschappij die welzijn boven groei plaatst met de vraag 'Hoeveel is genoeg?'. Dit is het antwoord van slam poet Lisette Ma Neza.

 

Netwerk Bewust Verbruiken wordt De Transformisten. Samen met een community van Transformisten –bewuste burgers, duurzame burgerinitiatieven, onderzoekers, activisten, circulaire ondernemers– willen we een economie van genoeg vormgeven. Die garandeert een goed leven voor iedereen binnen de grenzen van mens en planeet. Ons gesprek start met de vraag 'Hoeveel is genoeg?'.

 

Hoeveel is genoeg?

Hoeveel is genoeg? We vroegen het aan slam poet en columniste Lisette Ma Neza. Lisette voelt zich al een Transformist. Speciaal voor ons schreef ze een prachtig nieuw gedicht over 'Hoeveel is genoeg'. 

Liefde voor taal doet haar schitteren als slam poet en columniste: Lisette Ma Neza. In 2017 was ze al Belgisch kampioen Poetry Slam (voorgedragen poëzie). Sinds ze scoorde op het WK in Rio de Janeiro in 2018 en 2019 heeft Lisette overal bewonderaars ... Nieuwsgierig? Volg haar via haar Facebook pagina of op haar Instagram account.

Dit is haar antwoord: