Kom jij stage lopen bij Netwerk Bewust Verbruiken?

Kom jij stage lopen bij Netwerk Bewust Verbruiken?

De Transformisten vzw
geschreven door De Transformisten vzwlaatst aangepast op 18/07/2018
Heb je zin om - op jouw manier - mee te bouwen aan een duurzame community? Wij zijn op zoek naar stagiair(e)s eventmanagement voor de organisatie van een netwerkdag voor lidorganisaties en/of de tweede editie van de Simplify Life Inspiratiedag, én een stagiair(e) communicatie en redactie.
© Netwerk Bewust Verbruiken (Tekening: Le coeur à marée basse)

Netwerk Bewust Verbruiken staat open voor stagiaires uit allerlei vakgebieden: communicatie, sociaal-cultureel werk, grafische vormgeving, wetenschappelijk werk, webdesign,... Kan je goed zelfstandig werken en zoek je een toffe stageplaats in Brussel? Neem dan zeker contact met ons op, zodat we kunnen bekijken welke mogelijkheden er zijn. Woon-werk-verkeer en andere onkosten worden terugbetaald.
Lees hier de ervaringen van twee oud-stagiaires Laura en Isabel

Stage eventmanagement Simplify Life Inspiratiedag

Netwerk Bewust Verbruiken inspireert en activeert mensen om duurzaam te leven, via een communitywebsite, projectwerking en events. In 2017 organiseerden we de Simplify Life Inspiratiedag in Ternat met 400 bezoekers en het Repair & Share Fest in Gent met 1000 bezoekers. In het voorjaar van 2019 organiseren we opnieuw de tweede editie van de Simplify Life Inspiratiedag en daarvoor zijn we op zoek naar een enthousiaste stagiair eventmanagement! Ben je geïnteresseerd in eenvoudig en duurzaam leven? Heb je zin om een 2e editie mee uit te denken en op poten te zetten? Dan is deze stageplaats iets voor jou!

Stage eventmanagement Netwerkdag lidorganisaties

Netwerk Bewust Verbruiken inspireert en activeert mensen om duurzaam te leven, via een communitywebsite, projectwerking en events (Lees hier onze volledige missie). Meer dan veertig consumenten-, milieu- en ontwikkelingsorganisaties zijn lid van Netwerk Bewust Verbruiken. Zowel kleinere organisaties als Samenhuizen, Wervel of Velt tot internationale spelers als Greenpeace en Oxfam Wereldwinkels. Netwerk Bewust Verbruiken stimuleert samenwerking en informatie-uitwisseling tussen de verschillende lidorganisaties.
In het najaar van 2018 willen we een grote netwerkdag organiseren voor al onze lidorganisaties. Ben je student eventmanagement en heb je zin om organisaties die werken rond duurzaamheid samen te brengen op onze netwerkdag? Dan is deze stageplaats iets voor jou!

Stage communicatie en redactie

Zet jij duurzaamheid mee op de kaart? Netwerk Bewust Verbruiken is op zoek naar een stagiair communicatie of journalistiek om content aan te leveren voor onze website www.bewustverbruiken.be. Als stagiair maak je volwaardig deel uit van het team. Je gaat op zoek naar duurzaam nieuws, je schrijft artikels, bedenkt originele invalshoeken en zet mee onze eigen projecten op de kaart via artikels en perswerking.