Vaart wel, Jonas

Vaart wel, Jonas

De Transformisten vzw
geschreven door De Transformisten vzwlaatst aangepast op 21/03/2022
Na een korte, fijne samenwerking neemt Jonas Van der Slycken al afscheid van De Transformisten. Dit is zijn boodschap:

Hoeveel is genoeg? Het is een vraag die mij niet alleen maatschappelijk maar ook persoonlijk al lang prikkelt. Wat was ik blij en dankbaar dat ik geruggesteund door een sterk team Transformisten op queeste kon om die vraag te beantwoorden.

Ik had niet gedacht dat ik al na zes maanden aan den lijve zou ondervinden dat het al genoeg geweest is – iets wat ik met pijn in het hart moet erkennen. Hoeveel genoeg is, is een vraag die mijn lichaam dus veel eerder dan mijn geest wist te beantwoorden.

Van het jarenlange denk- en computerwerk zijn mijn benen moegezeten, mijn handen week geworden en is mijn zicht vertroebeld. Het is mooi genoeg geweest. Het is tijd voor iets nieuws en iets anders. Wat precies weet ik nog niet, maar met in de aarde te woelen en al freewheelend weidse vergezichten te verkennen, zal ik al een eind komen.

Merci en tot in den draai!

Jonas 

 

Dankjewel

Het team van De Transformisten en Repair&Share wil Jonas bedanken voor de fijne samenwerking en voor de verrijkende gesprekken over ontgroei en sufficiëntie. We blijven een engagement delen voor een maatschappij die streeft naar welzijn, een economie van genoeg. Dus ongetwijfeld zullen onze wegen nog kruisen... Tot dan!  

 

Ons bereiken 

Zo blijft het team van De Transformisten dus transformeren. Ondertussen blijven we natuurlijk bereikbaar voor jouw vragen, suggesties, uitnodigingen. Hier vind je een overzicht van ons team