smove.be, overkoepelende website voor duurzame mobiliteit

smove.be, overkoepelende website voor duurzame mobiliteit

De Transformisten vzw
geschreven door De Transformisten vzwlaatst aangepast op 22/06/2015
Weg met de files, fijn stof en verkeersstress. Ben je klaar voor smart move, sustainable move, smiley move? Surf dan naar smove.be. De website geeft een overzicht van al wat reilt en zeilt rond duurzame mobiliteit in Vlaanderen. Je vindt er inspirerende verhalen, doeltreffende tips, een lijst van bestaande mobiliteitsinitiatieven, én je kan zelf ideeën op de site zetten.

Mobiliteitsorganisaties bundelen hun aanbod

S-move is een gezamenlijk initiatief van het Netwerk Duurzame Mobiliteit en de duurzame mobiliteitsorganisaties in Vlaanderen. Je kan de website op verschillende manieren gebruiken. Bijvoorbeeld door 'op wandel' te gaan van het ene artikel naar het andere. Daarbij krijg je telkens links naar aantal verwante onderwerpen. Je kan ook gerichter zoeken naar artikels rond lokale mobiliteit, scholen, privé-initiatieven....

Deel je eigen initiatieven op de site

De makers van de site bundelen ideeën en initiatieven om onze verplaatsingen milieuvriendelijker te organiseren. Maar compleet is het overzicht natuurlijk nooit. Heb je weet van maatregelen of acties die duurzame mobiliteit bevorderen? Ken je organisaties, scholen, gemeentes, bedrijven, gezinnen … die een inspirerend verhaal hebben? Heb je zelf een aanbod voor schone en duurzame mobiliteit, of een origineel SMOVE-idee? Deel het dan op de website.

www.smove.be

Ook gepost in: Producten & Diensten