PERSBERICHT: Nieuwe infographic toont overzicht van delen en ruilen in België (11/7/2013)

PERSBERICHT: Nieuwe infographic toont overzicht van delen en ruilen in België (11/7/2013)

De Transformisten vzw
geschreven door De Transformisten vzwlaatst aangepast op 18/05/2020
Wie deelt er in ons landje? Wat wordt zoals gedeeld? Waarom doen we het, en wat zijn de succesfactoren van goed draaiende deelinitiatieven? Je kan het allemaal bekijken op de gloednieuwe infographic van Gedeeld:Door.

Overzicht van deel-mogelijkheden

Samen naar het werk rijden, een gemeenschappelijke tuin onderhouden, couchsurfen, een vergaderruimte delen, open source software... Gedeeld gebruik gaat verder dan enkel het uitlenen van een deegrol. Gedeeld:Door, een project van Netwerk Bewust Verbruiken, maakte een vrolijke en toegankelijke infographic die de mogelijkheden van delen en ruilen opsomt. Je kan alle tekeningen bekijken op www.gedeelddoor.be/infographic.

Over Gedeeld:Door

Netwerk Bewust Verbruiken maakt met www.gedeelddoor.be een overzicht over alles wat leeft rond delen in Vlaanderen. Hoofdthema's zijn Voeding, Wonen, Werk, Mobiliteit, Reizen, Kennen & Kunnen, Goederen & Diensten, Economische modellen en Free Culture. De website maakt deel uit van een breder project rond consudelen, waarvoor Netwerk Bewust Verbruiken samenwerkt met Bond Beter Leefmilieu. Op 22 september vindt op de Korenmarkt in Gent een groot (auto)deelfeest plaats.

Meer info?

Barbara Janssens: barbara@bewustverbruiken.be of 02/ 894 46 19
www.gedeelddoor.be/over-ons