PERSBERICHT: Kom gratis boeken ruilen tijdens Het Groene Boek in het Kaaitheater (14/4/2013)

PERSBERICHT: Kom gratis boeken ruilen tijdens Het Groene Boek in het Kaaitheater (14/4/2013)

De Transformisten vzw
geschreven door De Transformisten vzwlaatst aangepast op 18/05/2020
Op 28 april gaat in het Kaaitheater de derde editie van Het Groene Boek door, het literaire evenement waar academici, schrijvers, kunstenaars en internationale denkers debatteren over de toekomst. Bezoekers kunnen hun oude boeken komen ruilen op de boekenruilstand van Netwerk Bewust Verbruiken en Gedeeld:Door.

Boeiende lezingen en discussies

Het Groene Boek is een platform voor uitwisseling en debat over thema’s verbonden met de transitie naar een sociaal-ecologische samenleving. Meer dan dertig prominenten luisteren het programma op in verschillende zalen. Bekijk het hele programma op www.hetgroeneboek.be

Kom een boek ruilen!

Op de boekenruilstand van Netwerk Bewust Verbruiken kunnen bezoekers hun oude boeken komen uitwisselen. Het concept: neem één boek mee dat je wil doorgeven, met daarin een korte boodschap waarom het zo mooi of interessant is. In ruil kan je daarna zelf een boek kiezen uit de verzamelde oogst. De boekenruil kadert in het project Gedeeld:Door, dat de deel- en ruileconomie in Vlaanderen stimuleert en in kaart brengt.

Meer info?

Boekenruil op Het Groene Boek. Zondag 28 april 2013, doorlopend van 11u tot 20u in het café van het Kaaitheater. Sainctelettesquare 20, Brussel. Vrije toegang.
Meer info: an@bewustverbruiken.be of 02/ 894 46 18
lees meer over het project Gedeeld:Door op www.gedeelddoor.be