Klaar voor een duurzaam avontuur bij Boeren & Buren?

Klaar voor een duurzaam avontuur bij Boeren & Buren?

De Transformisten vzw
geschreven door De Transformisten vzwlaatst aangepast op 03/05/2022
Wil jij als zelfstandige een cent bijverdienen en ondertussen een positieve impact hebben op de wereld? Meld je aan als Buurderij-Verantwoordelijke.

 

Ken jij Boeren & Buren al? Dat is een soort van online boerenmarkt met de lekkerste duurzame producten uit de streek. De producten die klanten bestellen ophalen kan wekelijks in een van de +60 Buurderijen (ophaalpunten) in België. 

Boeren & Buren zoekt extra Buurderij-Verantwoordelijken. 

Wil jij als zelfstandige een cent bijverdienen en ondertussen een positieve impact hebben op de wereld? Ontdek de job van Buurderij-Verantwoordelijke.

Buurderij-Verantwoordelijken zijn enthousiaste foodies die producenten en de klanten bij elkaar brengen door wekelijks een ophaalmoment te organiseren. Die organisatie kost ongeveer 10 uur tijd per week. In ruil verdien je 8,35% van de totale omzet.

Annik, zelf Buurderij-Verantwoordelijke, vertelt: ‘’De job geeft een mooie start als zelfstandige: het koppelt het economische aan het duurzame. Ik kan het zeker aanraden." In onderstaande video en op de site van Boeren & Buren vind je meer verhalen van Buurderij-Verantwoordelijken

Overtuigd? Laat van je horen via de site van Boeren & Buren.