Groen lachen aan zee

Groen lachen aan zee

Greenpeace Belgium
geschreven door Greenpeace Belgiumlaatst aangepast op 05/09/2014
Zin om eens groen te lachen? In het kader van de zomerexpo Ecopolis in Bredene organiseert Greenpeace op zaterdag 6 september een comedyavond met namen als Xander De Rycke, Raf Coppens, Bert Gabriëls, Seppe Toremans en Jovanka Steele. De namiddagvoortselling voor kinderen is helaas afgelast.
Groen lachen

Met "Groen Lachen!" toont Greenpeace dat de top van de Vlaamse comedy gerust eens met ons mag lachen. De line-up van deze eenmalige show leest als een wie-is-wie van de Vlaamse stand-up. Xander De Rycke, Raf Coppens, Bert Gabriëls, Seppe Toremans en Jovanka Steele kan je zeker al verwachten, maar wie weet hebben we nog andere verrassingen in petto...

De voorstelling voor kinderen is helaas afgelast - Comedy voor Kids door Improvizeer 

Improvizeer is één van de enige gezelschappen in Vlaanderen die de hele familie aan het lachen kan krijgen. Op basis van suggesties uit het publiek maken ze terplekke een sketch met geweldige personages en hilarische taferelen. Ze wonnen al ettelijke prijzen in hun carrière. Zo kaapten ze alle prijzen weg op het eerste Vlaamse improvisatiefestival en kregen ze bij hun eerste bezoek aan de Gentse Feesten (in 2007) onmiddellijk de prijs van de Kinderjury toegestopt. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat ze op de Gentse Feesten sindsdien bijna altijd voor volle zalen spelen. Iedere show van Improvizeer is fris en anders en dat zal bij hun eerste bezoek aan Bredene niet anders zijn. Hou je dus vast aan de takken van de bomen, want aan de grapjassen van Improvizeer zul je nog ettelijke dagen napret hebben en wie weet maken ze op 6 september wel een mooi lied van jouw originele idee.

Praktische info

Meer info en tickets vind je op de website van cultureel centrum Staf Versluys
Meer info over de gratis zomerexpo Ecopolis - die nog loopt tot en met 14 september - vind je op de website van Ecopolis.