Gratis online ruilen op RuilMee.be

RuilMee.be is een nieuwe webstek voor Gratis Online Ruilhandel. Je kan er alles verruilen van tweedehandse en nieuwe boeken, DVD's en games tot kleding, speelgoed, baby-accessoires en tickets.
RuilMee.be - Gratis Online Ruilen

Puilt je boekenkast uit? Zijn de kleertjes van je jongste telg te klein? Heb je tickets gewonnen die je eigenlijk niet kan gebruiken? Zo'n dingen verkopen niet gemakkelijk en stapelen zich maar al te vaak op om te liggen bestoffen of om uiteindelijk de weg naar de vuilnisbak te vinden. Nochtans kan je er vaak iemand mee plezieren en in ruil andermans tweedehandsjes een nieuw leven inblazen.

Hoe werkt het?

RuilMee.be is een nieuwe Belgische site die zich richt op het stimuleren van duurzaam hergebruik en werkt volgens het principe van LETS (lokale ruileconomie). Ruilpunten, de virtuele valuta op RuilMee.be, laten toe om goederen en diensten uit te wisselen tussen meerdere gebruikers. Je ontvangt ruilpunten voor elk gepubliceerd ruilzoekertje en  telkens je iemand pleziert met een goed of dienst. Deze ruilpunten kan je dan aanwenden om zelf interessante artikelen of diensten te verwerven van andere gebruikers op de site.

Waarom ruilpunten?

Klassieke ruilhandel is gericht op het direct één-op-één ruilen van goederen en diensten. In zo'n geval dien je iemand te zoeken die net biedt wat je zoekt en zoekt wat je biedt.  Bovendien zou de waarde van gevraagd en aangeboden item ook nog min of meer gelijk moeten zijn. Met de introductie van ruilpunten heb je echter meer mogelijkheden. Een ruil kan nu plaatsvinden tussen meerdere personen: gebruiker A schenkt een artikel aan gebruiker B en ontvangt hiervoor ruilpunten die hij/zij gebruikt om een artikel aan te vragen bij gebruiker C. Bovendien kan je zo makkelijk een artikel met een hogere waarde inruilen voor meerdere artikelen van lagere waarde of omgekeerd.

www.ruilmee.be

RuilMee.be - Gratis Online Ruilen
RuilMee.be - Gratis Online Ruilen
Ook gepost in: Producten & Diensten